تفاوت دوربین کوچک سیمی و بیسیم چیست ؟
هنگام تعیین نوع دوربین مداربسته یا سیستم امنیتی مورد نیاز ، درک تفاوت بین دوربین مداربسته سیمی و دوربین مداربسته بیسیم بسیار مهم است. در حالی که در ابتدا می تواند بسیار بصری به نظر برسد ، تفاوت های ظریف بین این دو در جزئیات نهفته است. ما می دانیم که هنگام انتخاب یک سیستم امنیتی باید موارد زیادی را در نظر گرفت ، بنابراین کارشناسان امنیتی فروشگاه اینترنتی مالکد به صورت کاملا در هنگام خرید شما را راهنمایی میکنند.
دوربین مداربسته سیمی سنتی ترین است و عمدتا در املاک بزرگتر استفاده می شود. این سیستم ها با نام ، امنیت سیمی و اثبات شده ، به کابل های برق ، اتصال به اینترنت و انتقال ویدئو نیاز دارند.
مقاله های مفید :
- هزینه نصب دوربین مداربسته در منزل
- دوربین وایرلس با نگهداری شارژ بالا
- دوربین مداربسته خورشیدی بدون نیاز به برق
- دوربین مداربسته چرخشی سیم کارت خور
- دوربین مداربسته کوچک رم خور
دوربین های مداربسته سیمی چگونه کار می کنند؟
یک کابل از دوربین به یک دستگاه ضبط کننده منتقل می شود و سپس به روتر شما متصل می شود. دو روش برای تغذیه سیستم امنیتی سیمی وجود دارد ، یک سیم برق جداگانه یا یک کابل POE. سیستم های POE یا Power Over the Ethernet فقط به یک کابل نیاز دارند که هم برق و هم اتصال اینترنت را تأمین می کند.
مزایای دوربین مداربسته سیمی : دوربین فلتی وای فای
نقطه قوت اصلی دوربین مداربسته سیمی قابلیت اطمینان است. سیستم های امنیتی سیمی به دلیل اتصالات فیزیکی بین دوربین ، ضبط کننده و روتر مستعد تداخل سیگنال های بی سیم نیستند.
نرم افزار: از سیستم های بزرگتر پشتیبانی می کند دوربین شلنگی
یکی از عوامل تعیین کننده اولیه هنگام انتخاب سیستم دوربین امنیتی سیمی در مقابل دوربین مداربسته بی سیم ، اندازه دارایی شما و تعداد دوربین های مورد نیاز است. بسیاری از صاحبان خانه یا مشاغل با املاک بزرگ می خواهند پوشش جامعی در مقابل نظارت بر نقاط دسترسی انتخاب شده داشته باشند. به این ترتیب ، آنها اغلب به بیش از چهار دوربین احتیاج دارند که در این صورت به سیستم سیمی نیاز دارند که بتواند همه دوربین ها را پشتیبانی و پیوند دهد. سیستم های سیمی می توانند 4 تا 16 دوربین را پشتیبانی کنند. علاوه بر اتصال همه دوربین ها ، فیلم های امنیتی باید روی دستگاه ضبط کننده ، DVR یا NVR ذخیره شوند.
زمان نصب دوربین لامپی مخفی
یکی از مهمترین اشکالات دوربین مداربسته سیمی ، فرآیند نصب است. اگرچه نصب یک سیستم امنیتی سیمی نیازی به متخصصان ندارد ، اما نیاز به اجرای چندین کابل دارد که برای برخی می تواند دلهره آور باشد. علاوه بر این ، راه حل های سیمی نسبت به محلول های بی سیم و بدون سیم انعطاف پذیری کمتری نسبت به راه حل ها دارند زیرا به پریز برق نیاز دارند.
در برابر قطعی برق آسیب پذیر است
یکی دیگر از معایب سیستم های امنیتی سیمی آسیب پذیری آنها در برابر قطع برق است. اگر اموال شما برق خود را از دست بدهند ، سیستم امنیتی شما نیز از بین می رود. اگرچه قطع برق اغلب نادر است ، اما نکته مهمی است. برای خواص از راه دور این را می توان با یک ژنراتور پشتیبان کاهش داد.
برای راه حل های امنیتی بلند مدت و دائمی بهتر است
یک سیستم دوربین امنیتی سیمی به دلیل زمان نصب برای صاحبان خانه یا مشاغل با مکان دائمی مناسب تر است. از آنجا که سیستم های سیمی نیاز به کابل های فعال دارند ، نصب و نصب می تواند فرایند طولانی تری باشد. مکان دوربین ها و دستگاه ضبط به دسترسی به پریزها بستگی دارد و باید بین دستگاه ها کابل اجرا کنید. پس از نصب ، سیستم های سیمی انعطاف پذیری کمتری دارند زیرا دوربین های متحرک به کابل های مجدد نیاز دارند. برای افرادی که به دنبال نصب سریع و موقتی راه حل امنیتی و عدم انعطاف پذیری هستند ، عوامل مزاحم هستند. با این حال ، برای بسیاری ، افزایش قابلیت اطمینان و قابلیت اتصال دوربین های بیشتر ، روند نصب طولانی تر را جبران می کند.
برسی مزایا و معایب دوربین مداربسته بیسیم :
امنیت بی سیم
دوربین مداربسته بیسیم یک جایگزین عالی برای سیستم های سیمی هستند. هدف سیستم های بی سیم این است که مهمترین نقطه ضعف سیستم دوربین سیمی امنیتی: نصب را برطرف کند. تفاوت اصلی بین سیستم دوربین امنیتی سیمی و بی سیم این است که فیلم های امنیتی به صورت بی سیم از دوربین به ضبط منتقل می شوند.
دوربین های امنیتی بی سیم چگونه کار می کنند؟
دوربین های امنیتی بی سیم با انتقال فیلم های امنیتی از دوربین به ضبط کننده کار می کنند. شما از طریق دستگاه داخلی یا فضای ذخیره سازی ابری به فیلم دسترسی خواهید داشت. سیستم های بی سیم به شبکه Wi-Fi شما متصل می شوند (چه به صورت بی سیم و چه با کابل) ، با این وجود ، همچنان به سیم سیمی نیاز دارند.
طرفدار: نصب آسان
نصب و راه اندازی یکی از مزایای اصلی سیستم های بی سیم در مقایسه با سیستم های سیمی است. از آنجا که دوربین های بی سیم برای انتقال فیلم به شبکه Wi-Fi متصل می شوند ، نیازی به کابل از دستگاه ضبط به دوربین نیست. به این ترتیب ، دوربین های بی سیم از نظر مکان های نصب انعطاف پذیرتر هستند. تنها محدودیت هنگام نصب دوربین بی سیم ، دسترسی به منبع تغذیه است. راه حل های بی سیم همچنین شامل گزینه ای است که کابل را از دوربین به دستگاه ضبط می کند ، که در صورت داشتن ناحیه ای که فاقد پوشش بی سیم است ، می تواند مفید باشد.
ایده آل برای اجاره دهندگان و صاحبان خانه دوربین فلتی مخفی
برخلاف سیستم های دوربین امنیتی سیمی که دائمی تر هستند ، راه اندازی ، برداشتن و جابجایی یک سیستم بی سیم آسان است. به این ترتیب ، سیستم های بی سیم برای اجاره دهندگان یا مشاغل در مکانهای موقت ایده آل است.
تداخل
یکی از نقاط ضعف قابل توجه دوربین های مداربسته وایرلس این است که آنها در معرض تداخل هستند ، که می تواند در برخی موارد از قابلیت اطمینان کمتری برخوردار باشد. در دنیای متصل امروز ، سیگنال ها و پخش های بی سیم در همه جا در اطراف ما هستند. برای دوربین های امنیتی بی سیم ، این سیگنال های رقیب می توانند مشکل ایجاد کنند.
سیگنال روتر شما و سایر روترهای محدوده با پهنای باند یکسان روی هم قرار می گیرند و می توانند باعث ایجاد اختلال در دستگاه ها شوند. تداخل می تواند به ویژه در مجتمع های آپارتمانی ، جایی که تقریباً چالش برانگیز است ، چالش برانگیز باشد
انواع دوربین مداربسته وایرلس :
دیدگاهتان را بنویسید